Schalkwijk gaat klassiek met Victor Naranjo – Centrum Schalkwijk

Schalkwijk gaat klassiek met Victor Naranjo

Schalkwijk gaat klassiek met Victor Naranjo

Op zaterdag 29 februari speelt de Spaanse pianist, Victor Naranjo in Centrum Schalkwijk. Hij zal stukken spelen van Schubert en Rachmaninov. Gezien zijn staat van dienst belooft dit een bijzonder concert te worden.

Victor is geboren op Las Palmas de Gran Ganaria en heeft zijn eerste pianolessen van zijn moeder ontvangen. Op 8-jarige leeftijd werd hij toegelaten op het conservatorium van Las Palmas en vervolgde daar zijn pianostudie. Hij heeft zijn bachelor gehaald op het CSM Bonifacio Gil in Badajoz waar hij cum laude afstudeerde. Na zijn bachelor heeft hij verschillende masterklassen gevolgd onder andere Pascal Nemirovsky, Boris Gilsburg, Enrico Pace en vele anderen.

Ook aan prijzen heeft het hem niet ontbroken, bijvoorbeeld de eerste prijs in de Young Musician Competition in Extramadura, de eerste prijs op het Internationaal Piano Concours in Fundao (Portugal) en de Vrienden Cultuur Prijs in Tilburg.

Victor heeft diverse beurzen ontvangen waaronder ook een beurs van de Jacques Vonk Stichting als beste binnenkomende masterstudent van het Conservatorium in Amsterdam. Daar rondt hij momenteel zijn master af bij David Kuyken.

Het concert begint om 13.00 uur en vindt plaats in het Schalkwijk Theater (Blokkerplein)

 

Dit concert is tot stand gekomen in samenwerking met Stichting Culturele Activiteiten Schalkwijk (SCAS) en het Conservatorium van Amsterdam

 
Reacties