Weekwinnaars Plak en Pak Actie – week 1 – Centrum Schalkwijk

Weekwinnaars Plak en Pak Actie – week 1

Weekwinnaars Plak en Pak Actie – week 1

De eerste prijswinnaars van de Plak en Pak Actie zijn bekend! Zie hier wie er gewonnen hebben.

 

 

Mevrouw Klooster – de Keth ging met een BBQ pakket voor 6 personen naar huis van keurslagerij Van der Geest,
mevrouw Emanuels heeft 3 gratis knipbeurten bij Team Kapsalon gewonnen, mevrouw van Dijk heeft een overhemd gewonnen van Umano bij Schulte Herenmode. Mevrouw Konijn heeft het vogelpakket gewonnen en mevrouw Van de Wende ging met een heerlijke taart van Multivlaai naar huis.

 

Blijf stickers plakken en misschien maak je ook wel kans op een weekprijs … of een Samsung Galaxy tablet

Op 15 maart is deactie Plak& Pak in winkelcentrum Schalkwijk gestart.  Bij elke besteding van €10,- of meer ontvangt u per €10,- een Plak&Pak sticker. Plak deze op de speciale Plak&Pak spaarkaart, met plaats voor 15 stickers. Lever uw volle spaarkaart in bij de inleverpunten op de pleinen in het winkelcentrum. Vergeet niet uw gegevens in te vullen op de kaart. U mag zoveel volle kaarten inleveren als u wilt. Nieuwe spaarkaarten kunt u op verschillende plaatsen in het winkelcentrum meepakken. Hoe meer volle spaarkaarten u inlevert, hoe groter uw kans op een prijs. De actie loopt tot 24 april.

Zes weken lang elke vrijdag kans op 1 minuut gratis winkelen of een andere weekprijs

Elke vrijdag trekken we uit de ingeleverde spaarkaarten een aantal weekwinnaars. Zit u daarbij? Dan wint u 1 minuut gratis winkelen of één van de andere weekprijzen, ter beschikking gesteld door de deelnemende winkels. Bovendien komt u met foto op Facebook. Door het inleveren van uw volle spaarkaart gaat u hiermee akkoord. 

PLUS kans op een Samsung Galaxy Tab 3 tablet
Geen weekprijs gewonnen? Dan maakt u altijd nog kans op één van de twee hoofdprijzen. Bij de laatste trekking op vrijdag 25 april a.s. vindt een extra trekking prijs, uit alle Plak&Pak spaarkaarten die gedurende de actieperiode zijn ingeleverd. De twee winnende spaarkaarten zijn goed voor een Samsung Galaxy Tab 3 multimedia tablet.

HomepagePlakPakAnimatie

 

 
Reacties