Wel Zijn markt met Olga Commandeur – 16 april – Centrum Schalkwijk

Wel Zijn markt met Olga Commandeur – 16 april

Wel Zijn markt met Olga Commandeur – 16 april

Op 16 april 2015 wordt voor de vijfde keer de Wel Zijn Markt georganiseerd. U kunt hier informatie vinden en advies krijgen over wonen, welzijn,zorg, vervoer en financiën. Vertegenwoordigers van zowel vrijwilligers- als professionele organisaties bemensen stands op deze markt en geven persoonlijk advies en antwoord op vragen.

Opening door Olga Commander200px-Olga_commandeur
Vitaliteitscoach en presentator van het tv-programma Nederland in beweging 

Olga Commandeur, vitaliteitscoach en presentator van het tv-programma Nederland in beweging zal de markt in Winkelcentrum Schalkwijk om 11.00 uur openen. Zij geeft een presentatie over bewegen. Tijdens de markt worden demonstraties gegeven met als thema: ‘Bewegen in Zuid-Kennemerland’.

Met een bezoek aan de Wel Zijn Markt 2015 bent u op de hoogte van alles wat zich momenteel in de regio Zuid-Kennemerland afspeelt op het gebied van wonen, welzijn, zorg, financiën en vervoer. Ook zal aandacht besteed worden aan de overheveling van taken van de landelijke overheid naar de gemeentes.

De Wel Zijn Markt is een levendige plek waar vraag en aanbod bij elkaar komt:

  • Hulpverleners kunnen inhoudelijke informatie krijgen over actuele ontwikkelingen (WMO, loketontwikkelingen, professionalisering) in hun werkveld.
  • Organisaties kunnen zich aan potentiële vrijwilligers en personeel/stagairs presenteren.
  • Organisaties en professionals met elkaar in contact brengen.
  • Werven van nieuwe vrijwilligers.

Op de Wel Zijn Markt worden een aantal demonstraties gegeven op het gebied van het thema: Bewegen in Zuid-Kennemerland door Sport Support op het centrale plein zijnde HEMA. Het muzikale duo Jan en JOhn en de Spaarne Town Jazz band treden op om de sfeer te verhogen.

U komt toch ook? 

Welzijnmarkt
11:00 – 16:00 uur
Winkelcentrum Schalkwijk 

Klik hier voor het programma en de deelnemende organisaties.

 
Reacties