De favorieten van … de meiden van Teamkappers

In de vaste rubriek ‘de favorieten van’ vragen we medewerkers uit de winkels in Centrum Schalkwijk naar hun eigen favorieten. Welk product, of welke dienst springt er voor hen persoonlijk uit en waarom?

Yasmina, Maxime, Sylvana, Charissa en Sharon van Team Kappers zijn het er unaniem over eens: “Onze eigen verzorgingslijn is onze favoriet!”. Wel hebben ze allemaal een eigen voorkeur binnen deze lijn. “Dat is ook logisch, want de producten zijn afgestemd op verschillende haartypes en kleuren”.

“Ik gebruik bijvoorbeeld graag Zilver Glans, want daarmee haal ik de gele gloed die door blonderen kan ontstaan weg, zodat de kleurbalans goed blijft”, zegt Maxime. “Maar dat is natuurlijk niet voor ons allemaal nodig. Ieder van ons pakt dát flesje dat het beste bij haar haar past”

Charissa voegt toe: “Ook fijn aan deze haarverzorgingslijn is dat klanten met een leeg flesje kunnen langskomen en dan kunnen wij deze opnieuw vullen. Dat is goedkoper, maar ook milieuvriendelijker. En trouwens, alle deze producten zijn ook nog eens vegan en vrij van parabenen en siliconen.”

Deel dit bericht: