Parkeren

Direct naast Centrum Schalkwijk kun je parkeren in een van de twee overdekte parkeergarages of op de plekken rondom het winkelcentrum.  In de oude garage en buiten betaal je bij de automaten vooraf  (met pin) voor het aantal uren dat je nodig hebt.  In de nieuwe garage ontvang je bij binnenkomst een kaartje en betaal je bij vertrek.

Let op: de oude parkeergarage sluit om 22:00 uur. Als na dit tijdstip het hek geopend moet worden, zal hiervoor een bedrijf komen die daarvoor 75 euro in rekening brengt –> Wil je dus na 22.00 uur nog parkeren, kies dan voor een plekje in de nieuwe garage!

Parkeren voor gehandicapten

Zowel in de oude parkeergarage als verspreid over de verschillende parkeerterreinen buiten vind je een aantal duidelijk aangegeven parkeerplaatsen voor gehandicapten. Parkeren is op deze plekkebn gratis voor auto’s met een duidelijk zichtbare gehandicaptenparkeerkaart. Hiermee kun je ook gratis op elke gewone parkeerplaats gaan staan, zolang de kaart maar goed zichtbaar is.

Let op: in de nieuwe garage (Floridastraat) is ivm de slagbomen gratis parkeren niet mogelijk.

Laadpalen

Op de begane grond van de oude parkeergarage (Tunispassage) zijn laadpalen zodat je je elektrische auto tijdens je bezoek aan Centrum Schalkwijk kunt opladen

Parkeertarieven

Nieuwe garage (Floridastraat)
Oude garage (Tunispassage)