De favorieten van Dervis

In onze vaste rubriek ‘de favorieten van’ vragen we medewerkers uit de winkels in Centrum Schalkwijk naar hun eigen favorieten. Welk product, of welke dienst springt er voor hen persoonlijk uit en waarom?

Als we bij HaarSalon SixytOne naar binnenlopen, realiseren we ons dat het voor Dervis, de eigenaar van deze salon, lastig zal zijn om ‘een favoriet’ aan te wijzen. Immers bij Dervis draait het om zijn vakmanschap en niet zozeer om een tastbaar product. We vragen daarom wat zijn zaak zo speciaal maakt.

“Ik ben een echte barbier en dat al ruim 13 jaar, waarvan 5 jaar in Nederland. En na die 5 jaar kan ik wel zeggen dat ik echt van Schalkwijk ben gaan houden!”, vertelt Dervis. “Ik gebruik bij het knippen altijd een speciale techniek. Ik knip namelijk als het ware asymmetrisch. Zo krijgt het kapsel een beter model en meer volume. En de rating die ik op google heb, geeft wel aan dat mijn klanten daar erg blij mee zijn!”

In de zaak zitten verschillende klanten te wachten en we vragen hen natuurlijk ook waarom ze juist voor HaarSalon SixtyOne hebben gekozen. Een jongen, einde basisschoolleeftijd, zegt direct: “Dervis knipt niet alleen super goed, maar ook nog eens lekker snel. daar hou ik wel van!”

Deel dit bericht: