De favorieten van Duygu

In onze vaste rubriek ‘de favorieten van’ vragen we medewerkers uit de winkels in Centrum Schalkwijk naar hun eigen favorieten. Welk product, of welke dienst springt er voor hen persoonlijk uit en waarom?

Natuurlijk wilden we ook van Duygu, de eigenaresse van Dulor, weten wat haar favoriete product is. Daarom liepen we niet lang na de opening haar winkel in om het haar persoonlijk te vragen.

“Mijn favoriet is het combinatiepakket dat we verkopen: een waisttrainer, crème, thee én capsules die er samen voor hebben gezorgd dat ik 25 kilo ben afgevallen. Dat gun ik anderen ook!”. Dit antwoord behoeft natuurlijk uitleg en dat krijgen we, want Duygu vertelt er met passie over: “Eerst doe je de crème op je buik, waarna je het even laat intrekken en vervolgens doe je de waisttrainer om. Deze zorgt er door compressie en transpiratie voor dat er niet alleen vocht maar ook vet wordt afgedreven. De capsules zorgen er voor dat je hongergevoel afneemt en je extra energie krijgt. Daarbij breken ze vetcellen af.”. En de thee? “De thee zorgt er voor dat je lichaam extra vetten niet opslaat en je meer calorieën verbrandt bij wat je op een dag doet”, zegt Duygu.

De producten die Duygu verkoopt, heeft ze allemaal zelf ontwikkeld en sinds afgelopen jaar zijn ze goedgekeurd en mogen ze dus verkocht worden. “In onze winkel geven we heel graag persoonlijk advies, want de wensen, maar ook de gewoonten van mensen, zijn natuurlijk niet allemaal gelijk.”

Deel dit bericht: