De favorieten van Tina (Pets Place)

In onze vaste rubriek ‘de favorieten van’ vragen we medewerkers uit de winkels in Centrum Schalkwijk naar hun eigen favorieten. Welk product, of welke dienst springt er voor hen persoonlijk uit en waarom?

Bij Pets Place spreken we Tina. Sinds kort is zij de nieuwe filiaalmanager van de vestiging in Centrum Schalkwijk. Natuurlijk vragen we ook Tina wat haar favoriete product is en waarom.

Tina neemt ons mee naar het schap met Edgard Cooper hondenvoer en pakt er een zak brokken uit. ” Het zit altijd in een papieren zak, wel zo duurzaam. En het hele productieproces is ingericht op het zo klein mogelijk houden van de ecologische footprint.”

In het schap staan allerlei smaken, hoe weet je nou welke je moet hebben? Tina: “Deze is met lam, maar het maakt niet zoveel uit welke smaak, het gaat mij vooral om het merk. Je kunt op de website van Edgard Cooper de gegevens van je hond invullen. Dingen als de leeftijd van je hond, het ras en het gewicht. Op basis van wat je invult, wordt een specifiek advies gegeven en wordt een proefpakketje samengesteld met natvoer en brokken. Als het bevalt, kun je daarna bij ons heel gericht je voeding kopen. Ik geef zelf ook voeding van Edgard Cooper aan mijn hond Sjakie. Die smult er van!”

Als we van Tina met de zak hondenvoer een foto willen maken, loopt ze nog even snel naar een grote display. “Deze is ook leuk voor op de foto”, zegt ze “want Pets Place heeft samen met Edward Cooper een doorlopende actie waar ook onze klanten aan mee kunnen doen. In deze bak kun je producten doen voor het asiel en de dierenbescherming en natuurlijk doneren Edgard Cooper en PetsPlace ook producten”

Deel dit bericht: