In the spotlight: artiesten Puck en Isebel

In Centrum Schalkwijk kon je afgelopen zaterdag weer genieten van jong talent. Dit weekend stonden onder andere zangeres Puck van Ruler en en songwriter Isebel Bakkes op het podium.

Puck (17): ‘Isebel en ik zitten bij elkaar in de klas op de Nederlandse Pop Academie. We kwamen hier terecht door onze stagebegeleider, die vertelde dat Centrum Schalkwijk jong talent een podium biedt. Dat is voor ons erg leuk. Ik probeer zoveel mogelijk verschillende ervaringen op te doen, zodat ik kan uitzoeken wat ik het liefste wil. Dit soort podia werken daar heel goed bij. Al helemaal omdat het een professionele opzet is met goede techniek. Er worden stoeltjes neergezet voor publiek en mensen zijn niet bang om naar je toe te lopen. Ze zeggen het als ze het leuk vinden en zo niet, dan lopen ze door. Dat is even slikken, maar daar leer je wel van.’

Isebel (19): ‘Ik hoop door te breken als songwriter en ook liedjes te schrijven voor andere artiesten. Als je je geld wil verdienen als zangeres, moet je bekend worden. Dat trekt mij niet aan. Je persoonlijke leven wordt interessanter voor mensen dan je muziek. Toch begint het natuurlijk met jou als artiest en dan ontkom je niet aan optreden. Daarbij is het heel leuk en leerzaam om de reacties van mensen te zien op je werk. Ooit moest er een vrouw huilen om een nummer wat ik had geschreven. Dat raakt mij dan ook weer, te weten dat mijn muziek iets met mensen doet.’

Wil jij ook je talenten showen? Meld je dan aan via www.centrumschalkwijk.nl/showit

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on email