In the spotlight: Hal21 Fashion

Groothandel en retail winkel Hal 21, brengt echte merkkleding voor een prikkie naar Centrum Schalkwijk.

Gisla Balgobind (42) en haar man zijn begonnen vanuit een kleine opslagruimte in Amsterdam. Nu hebben ze een succesvolle webshop en meerdere winkels, waaronder een in Miami en Centrum Schalkwijk.

Gisla: ‘Wij zijn ooit alleen als groothandel begonnen. Groot inkopen, betekent goedkoop inkopen. Daardoor weten we precies hoe we grote merken voor weinig in onze eigen winkels kunnen aanbieden. We hebben winkels gehad in Zaandam, Spanje en Beverwijk, waar stylisten van succesvolle rappers als Rapper Boef, Mula-B, Frenna en Jonna Fraser hun inkopen deden. Omdat in Beverwijk ook veel nep merkkleding wordt verkocht en wij daar ver van weg willen blijven, zijn we eind vorige maand naar Centrum Schalkwijk gekomen. Met alle jongeren in de buurt is dat nu al een goede match gebleken!

 

We hebben merken als Dsquared2, Armani, Woolrich, Moose knuckles, Givenchy en Stone Island voor dames, heren en kinderen. De nieuwste collectie vind je hier met een korting van minimaal 20%. Soms oplopend tot wel 85%. Ons concept is: als je het elders goedkoper vindt, mag je het hier voor die prijs komen halen. Maar dat gebeurt eigenlijk nooit.’

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on email