In the spotlight: KIPPIE

Kippie is terug! En daar zijn de bezoekers van Centrum Schalkwijk blij mee.

Waar normaliter de gebraden kippengeur je om de hoek al tegemoetkwam, liepen bezoekers van Centrum Schalkwijk afgelopen winter ineens tegen een dichte deur aan. De toenmalige Kippie bedrijfsleider kampte met een tekort aan personeel en kreeg het rooster niet meer rond. Dat hebben ze geweten.

Op Facebook lieten bezoekers hun teleurstelling horen en met succes! Want afgelopen 3 oktober gingen de deuren opnieuw open, met Alexander Noordover (36) aan het roer. ‘We kunnen spreken van een zeer geslaagde eerste dag! Iedereen zei; “Wat fijn dat jullie er weer zijn! Ik heb jullie gemist!” Dat schept veel vertrouwen.’

Een jonge moeder, die haar handen vol heeft met boodschappentassen en een kinderstep, beaamt dit: ‘Ik ben heel blij dat ze er weer zijn, want mijn kids zijn gek op Kippie, de gegrilde kippenbouten zijn niet aan te slepen! En voor mij is het fijn op de dagen dat we krap in de tijd zitten, want je hoeft ze alleen maar op te warmen.’

Alexander: ‘We zijn pas net open, maar het bevalt me ontzettend goed. Kippie is een familiebedrijf met korte lijnen. Dat vind ik prettig. Als ik een vraag heb, krijg ik snel hulp. En het klantcontact is ontzettend leuk in Centrum Schalkwijk. Het is fijn om op een plek terecht te komen waar je aanwezigheid gewaardeerd wordt.’

 

 

Deel dit bericht: