Kinepolis slaat eerste paal

De ultieme filmbeleving komt voor Haarlemmers een stapje dichterbij sinds vanochtend de eerste paal van de gloednieuwe Kinepolis-bioscoop is geslagen. 

Nieuwsgierige buurtbewoners die op de bouwplaats meermaals vroegen naar meer informatie over de nieuwe bioscoop, kunnen vanaf vandaag eindelijk wat zien gebeuren op het bouwterrein aan het Californiëplein.

Vanochtend werd aangevangen met de bouwwerkzaamheden voor de nieuwe Kinepolis-bioscoop, die een prominente plek krijgt in het winkelgebied Centrum Schalkwijk in Haarlem. De cinema in het zogenoemde Floriadeblok zal 6 zalen en 934 zitplaatsen tellen en alle zalen worden voorzien van laserprojectie. Kinepolis verwacht er na de opening in het vierde kwartaal van 2020 zo’n 330.000 bezoekers per jaar te ontvangen.

Jacqueline Aarts, Country Manager Box Office, Sales en Marketing: “We kunnen niet wachten om in Haarlem onze achttiende vestiging te openen en ook in dit gebied onze bezoekers te verrassen met het comfort en de kwaliteit waar Kinepolis bekend om staat.”

Deel dit bericht: