Terugblik : ‘Schalkwijk heeft de Toekomst’

Een terugblik naar de toekomst… Dat klinkt wel heel gek:)

Op 27 en 28 mei was er in Centrum Schalkwijk heel veel te doen en beleven! En al die activiteiten hadden betrekking op het thema toekomst. Kwam je aanlopen vanaf de nieuwbouw het overdekte deel in, dan kwam je langs een glimmende spiegelbol waarin diverse DJ’s twee dagen lang de lekkerste plaatsjes draaiden en steeds weer zagen we bezoekers swingend langslopen.

Binnen startten we op de vrijdag voorzichtig met een coole VR-beleving waarbij je zodra je de speciale bril opzette een tripje richting maan kon maken. Er heeft steeds lang een rij gestaan, waardoor we voorzichtig aannemen dat deze activiteit in de smaak viel en we waren dan ook blij dat we onze bezoekers ook op de zaterdag blij konden maken met dit zelfde tripje naar de maan.

Net als de VR experience, konden bezoekers ook de flitsende blauwe robot en de futuristische dame met heerlijke UFO koekjes beide dagen tegenkomen.

Op de zaterdag hadden we bovendien allerlei extra activiteiten en die werden stuk voor stuk goed bezocht: er werden aan de lopende band robots geknutseld en ook voor het schminken en de suikerspin-ufo was erg veel animo. Ondertussen bewogen diverse bezoekers uit andere ‘galaxy’s’ zich door en rondom het winkelcentrum en werden er continue foto’s gemaakt. Logisch, want wanneer heb je nou weer een kans om op de foto te gaan met al die toch wel wat bijzondere bezoekers?

Wij vonden het ontzettend leuk om dit feestelijke weekend te organiseren en zijn natuurlijk ook benieuwd naar jouw reactie. Mail ons gerust met tips, of gewoon om te vertellen wat je van het event vond.

 

 

 

 

Deel dit bericht: